Ma reggel egy egészen érdekes hírre lettem figyelmes az egyik, végtelenül infantilis, ám annál népszerűbb reggeli rádiós műsorban. Egy felmérés szerint a nők a férjüket a csuklóméretük alapján választják ki. (?????) Megkértek x nőt, hogy az eléjük rakott férfiak arcképei alapján (tehát a csuklójuk nem volt látható a fotón) döntsék el, hogy melyikükkel terveznének hosszútávra, illetve melyikükkel "haverkodnának" csakúgy futólag :) És táttárárárááááá a felmérés eredménye : A nők döntő többsége a vékony csuklójú férfiakkal szívesen tervezne hosszútávon, vagy akár össze is kötné velük az életét, viszont a vastag csuklójú férfiakkal csupán futó kalandba menne bele... És nem, nem tévedés, valóban komoly a hír! Kérdem én : tényleg ennyire primitívnek ítélné meg a felmérés készítője a nőket? Hogy mi tudat alatt a csukló vastagsága alapján választunk? Ennél még a feromonos elmélet is jobb ... És a világért sem szeretnék semmilyen obszcén párhuzamot vonni, de ha már vastagság alapján választanék, (még ha tudat alatt is) akkor sem a csuklóját méricskélném az illetőnek. Nyilván.

   Túl sok időm volt napközben és továbgondoltam a dolgot. Készítenék egy olyan felmérést férfiak között (mondanom sem kell az előbbi eredmények kimutatói férfiak), ahol megmutatnám nekik 100 nő arcképét, amelyből 99 nagymellű (természetesen ezt nem látnák) 1 pedig nem. TUDAT ALATT a féfiak 100%-a a 99 nagymellű nőt magáévá tenné, persze csak egy-két alkalom erejéig, az az egy pedig érdektelen lenne számukra. Ígyhát levonva a következtetést, a nagymellű nőket a férfiak megdugnák, a kismellűeket pedig nem. Csak az a baj, hogy ez tényleg így van :)

    Később azon is elkezdtem gondolkozni, hogy vajon mi nők mi alapján választunk. Arra jutottam, hogy nem lehet egy általános konzekvenciát levonni. Van amelyikünk a pénztárca vastagságát nézi, van aki egy bizonyos testrészét, van aki 35 év alatt nem áll szóba senkivel, és van aki a belső értékek alapján dönt. Aki azt mondja, hogy nem érdekli a külső, az hazudik. És igen, fontos a kémia is, talán az az elsődleges, DE abban biztos vagyok, hogy a csuklóméretnek egyáltalán semmi köze párválasztási szokásainkhoz. És hogy a férfiak mi alapján döntenek? Az biztos, hogyha csak egyéjszakás kalandról van szó, nem nagyon szelektálnak, de ez általában szoros összefüggésben áll az alkoholszinttel is. Hallottam olyat, aki soha nem jönne össze olyan nővel, akinek stria van a testén (csakhogy minden férfit felkészítsek, aki abba a hitbe ringatná magát, hogy van ilyen nő - előbb vagy utóbb minden nőnek lesznek/vannak striái), aztán volt olyan, aki hajszín alapján választana, és van aki 90/60/90 párti, a kedvencem pedig (és tényleg van ilyen) aki csak Rák csillagjegyű hölgyekkel ismerkedne. DE ha mondjuk valami eszméletlen véletlen folytán mi átlag nők, ezen kritériumok mindegyikének megfelelnénk, a kiszemelt férfi akkor sem minket választana, na és itt a bökkenő. Mert arra soha nem fogunk rájönni, hogy miért nem. Mi nők legalább korrektek vagyunk! Akinek vastag a csuklója azzak alkalomadtán szívesen kamatyolunk, akinek vékony, ahhoz feleségül megyünk ! 

A bejegyzés trackback címe:

https://enesaszerelmeim.blog.hu/api/trackback/id/tr692136257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trulla 2010.07.07. 20:17:48

Tejóég, ha hazajön a férjem, megnézem a csuklóját és döntök a továbbiakról...:D
süti beállítások módosítása